København

Formål

Samtaler med en psykolog, kan være en måde at komme videre på, når du ikke trives, har oplevet noget voldsomt/livsomvæltende. Er fanget i et dilemma og ikke ved hvordan du finder vejen ud, plages af tvivl, finder det svært at være dig, har det vanskeligt i samspillet med andre.

Psykologhjælp er hjælp fra en professionel der under tavshedspligt og uden særlige personlige interesser i at ville have dig et bestemt sted hen: lytter, perspektiverer, hjælper med afklaring og overblik, som til syvende og sidst støtter dine egne ressourcer, sunde sider og handlekraft, i disse bestræbelser på at komme ”et bedre sted hen”:

  • At kunne vende tilbage til livet og hverdagen og leve et godt og meningsfuldt liv
  • At skabe eller genskabe tryghed, overskud og en tro på livet og fremtiden
  • At få redskaber til at håndtere aktuelle og fremtidige livssituationer – måske gennem at forlige sig med noget af fortiden

Beliggenhed

Klinikken ligger på Vesterbro - lige på grænsen til Frederiksberg, og er placeret i den gamle porcelæns fabrik, som nu er forvandlet til kontor- og konferencefaciliteter. Man kan nå mit kontor ved at tage bus 6A ud ad Vesterbrogade. Kommer man fra Frederiksbergsiden kan man tage bus 8A via Pile Allé og stå af ved krydset Pile Allé - Vesterbrogade krydset. 

Med bil:

2 timers gratis parkering på den del af Vesterbrogade som hører ind under Frederiksberg Kommune